Q&A

Hvordan er jeg med?

Doner, deltag og del

Doner allerede i dag med fx 50 kr. – eller mere – via MobilePay til 201717 .

Del en selfie i trøjen under #FodboldtrøjeFredag.

Tag på arbejde i din favorit fodboldtrøje fredag d. 1. marts 2024.

Har du ikke selv en, kan du helt sikkert låne en i din omgangskreds. Det vigtigste er, at du trækker i trøjen og derved viser din støtte til kampen mod børnekræft.

Hvad går min donation til?

Det donerede beløb går ubeskåret til Børnecancerfondens støtte til forskning i børnekræft, fordi forskning er det bedste forsvar, vi kan stille med i kampen for børn med kræft og deres familier.

Her kan du læse mere om Børnecancerfondens arbejde:

BØRNECANCERFONDEN

Er indsamlingen godkendt?

Børnecancerfonden er en privat fond, der er 100 % afhængige af gaver og donationer. Børnecancerfondens indsamling er anmeldt til Indsamlingsnævnet (Indsamlingsnummer 00053) og omfattet af indsamlingslovens §4, stk. 1.

Børnecancerfonden er desuden medlem af brancheforeningen , ISOBRO, ligesom Børnecancerfonden kun samarbejder med andre ISOBRO godkendte organisationer.

Hvem fik idéen til #Fodboldtrøjefredag?

Ideen til FodboldtrøjeFredag kommer selvfølgelig fra ‘fodboldens hjemland’, England. Og efter at have oplevet konceptet på tæt hold, fik Jens Nielsen, sportsspilschef hos Danske Spil, den idé at afholde #FodboldtrøjeFredag på sin arbejdsplads. Danske Spil tog i den forbindelse kontakt til Børnecancerfonden, og sammen har vi sidenhen udviklet konceptet, som er blevet stort i Danmark på rekordtid.

Siden den første #FodboldtrøjeFredag i 2019 har vi sammen indsamlet mere end 8 mio. kr. Penge, som er gået ubeskåret til Børnecancerfonden.

Hvad hvis nu jeg skal være klædt på en bestemt måde på arbejde?

Du er selvfølgelig altid velkommen til at donere på MobilePay 201717 – med eller uden fodboldtrøje. Måske kan du have fodboldtrøjen på under din uniform, ellers hvorfor ikke markere dagen ved at trække i trøjen efter arbejdstid, på byturen eller i løbet af weekenden?

Hvad er Danske Spils rolle?

Danske Spil er initiativtager og har udviklet #FodboldtrøjeFredag til fordel for og sammen med Børnecancerfonden.

Takket være opbakningen fra Danske Spil kan hele det indsamlede beløb gå ubeskåret til Børnecancerfondens arbejde og forskning i børnekræft.

Her kan du læse mere om Børnecancerfondens arbejde:

BØRNECANCERFONDEN