Q&A

Hvordan er jeg med?

Støt allerede i dag med kr. 50 – eller mere – via MobilePay til 201717 og mød på arbejde i din favorit fodboldtrøje Fredag d. 24. september. Har du ikke selv én, kan du sikkert hurtigt låne en i din omgangskreds. Det vigtigste er, at du trækker i trøjen og derved viser din støtte til kampen mod børnekræft.

Hvad går min donation til?

Det donerede beløb går ubeskåret til Børnecancerfondens støtte til forskning i børnekræft, fordi forskning er det bedste forsvar, vi kan stille med i kampen for børn med kræft og deres familier.

Her kan du læse mere om Børnecancerfondens arbejde:

BØRNECANCERFONDEN

Er indsamlingen godkendt?

Børnecancerfonden er en privat fond, der er 100 % afhængige af gaver og donationer. Børnecancerfondens indsamling er anmeldt til Indsamlingsnævnet (Indsamlingsnummer 00053) og omfattet af indsamlingslovens §4, stk. 1.

Børnecancerfonden er desuden medlem af brancheforeningen , ISOBRO, ligesom Børnecancerfonden kun samarbejder med andre ISOBRO godkendte organisationer.

Hvem fik idéen til #Fodboldtrøjefredag?

Football Shirt Friday kommer selvfølgelig fra ’fodboldens hjemland’, England. Jens Nielsen fra Danske Spil fik den idé, at konceptet kunne blive stort i Danmark og sikre tiltrængt støtte til Børnecancerfondens vigtige arbejde. Derfor har Danske Spil taget initiativ til en dansk version af  #FodboldtrøjeFredag.

Sidste år samlede vi mere end 1,3 millioner kroner ind.

Hvad hvis nu jeg skal være klædt på en bestemt måde på arbejde?

Du er selvfølgelig altid velkommen til at donere på MobilePay 201717 – med eller uden fodboldtrøje. Måske kan du have fodboldtrøjen på under din uniform, eller hvorfor ikke markere dagen ved at trække i trøjen efter arbejdstid, på byturen eller i løbet af weekenden?

Hvad er Danske Spils rolle?

Børnecancerfonden modtager alle donationer fra #FodboldtrøjeFredag med støtte fra Danske Spil, der selv afholdt den første danske #FodboldtrøjeFredag i 2019. Takket være opbakningen fra Danske Spil kan hele det indsamlede beløb gå ubeskåret til Børnecancerfondens arbejde og forskning i børnekræft.

Her kan du læse mere om Børnecancerfondens arbejde:

BØRNECANCERFONDEN