Bliv en del af #FodboldtrøjeFredag

Børnecancerfonden har brug for støtte og opbakning. For børn skal ikke dø af kræft.

Vi inviterer derfor privatpersoner, firmaer, organisationer, sportsklubber og alle andre til at blive en aktiv del af #FodboldtrøjeFredag. Og med tre lette steps – doner, deltag og del – samler vi således hele Fodbolddanmark og sætter fokus på indsamlingen til børnekræft.

#FodboldtrøjeFredag er en dag i fællesskabets tegn – og trods det alvorlige formål – er der alligevel god grund til at fyre op for festlighederne. Det vil vi gerne gøre muligt for dig – uanset om du fejrer dagen hjemme i stuen, på arbejdspladsen, i klasselokalet eller et helt fjerde sted.

Derfor kan du kvit og frit downloade et #FodboldtrøjeFredag kit med bl.a. en plakat til udprint og et billede til sociale medier. Husk at tagge #FodboldtrøjeFredag, når du deler det.

Det er ikke et krav, at du skriver dig op for at kunne deltage i #FodboldtrøjeFredag. Du kan sagtens blot trække i din yndlingstrøje d. 1. marts og støtte med fx 50 kr. på MobilePay 201717.

For virksomheder

#FodboldtrøjeFredag er en oplagt anledning til en anderledes arbejdsdag – vi ved, at mange organisationer tidligere år har benyttet dagen til at servere stadionplatte til frokost; lave bordfoldturnering; og i det hele taget have en god undskyldning for at tale sammen om favoritklubben.

Har du lyst til at give dine ansatte en fredag, de husker alt imens I støtter en vigtig sag, så sæt kryds i kalenderen den første fredag i marts – hvert år! Næste gang vi gør det hele igen er den 1. marts 2024.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor og modtag information og en masse inspiration direkte i din indbakke til, hvordan du kan afholde en #FodboldtrøjeFredag, dine ansatte sent vil glemme.

Du er også meget velkommen til at kontakte Sofie Odby, smod@danskespil.dk eller Kasper Johansen, kj@boernecancerfonden.dk, hvis I er interesseret i at høre mere om #FodboldtrøjeFredag.

Kunne I tænke jer at følge jeres egen indsamling? 

Kontakt Børnecancerfonden og hør om mulighederne for at få oprettet jeres egen virksomhedsindsamling. Kontakt Kasper Johansen på kj@boernecancerfonden.dk

Du er bare et klik fra at få masser af inspiration og information om #FodboldtrøjeFredag direkte i din indbakke. Tryk på knappen herunder og skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Tilmeld dig #FodboldtrøjeFredags nyhedsbrev

Download materiale, som kan anvendes til kommunikation frem mod d. 3. marts.

Du finder fx plakater, forslag til, hvordan I kan fejre dagen og plug n’ play indhold til sociale medier m.v.

Download

Hvis du også ønsker at følge Børnecancerfondens arbejde, kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev HER