En kamp vi alle kan samles om

Hvert år rammes næsten 200 børn af kræft – måske det mest uretfærdige, der kan ske for et barn og en familie. Sygdommen kræver langvarig behandling og sætter livet på pause for både børn og pårørende. De fleste børn, der rammes af børnekræft, er blot 4-5 år gamle, og deres familier må ofte kæmpe med sygdommen i årevis. Børnecancerfonden finansierer forskning i børnekræft og støtter børn og familier gennem den sværeste tid i deres liv.

#FodboldtrøjeFredag samler alle sports- og fodboldentusiaster – både dem på banen, på lægterne og hjemme i sofaen. Og er du ikke det fjerneste sportsinteresseret, så kan du sagtens være med alligevel.

Kom ind i kampen mod børnekræft ved at samle ind til Børnecancerfondens arbejde, og lad os sammen vise, at vores fællesskab omkring bolden og sporten også kan bruges til at gøre en afgørende forskel for kræftramte børn og deres familier.

FodboldtrøjeFredag samler Danmark i kampen mod børnekræft
Fredag den 9. oktober ønsker vi os, at Danmark går på arbejde i fodboldtrøjer i alverdens kulører for at vise, at selv om vi hepper på forskellige hold, så ved vi, hvornår vi skal stå sammen.

Du kan trække i lige præcis den fodboldtrøje, du har lyst til – fordi du dribler i den hver tirsdag efter arbejde, fordi det er din kollegas favorithold eller bare af ren og skær fan-support til de lokale gutter eller landsholdet. Det er helt op til dig.

Børn med kræft har brug for os voksne – med #FodboldtrøjeFredag samler vi ét stort hold af danskere, fodboldfanatikere, klubber, foreninger og virksomheder, der vil hjælpe børnene og deres familier.

Her på siden kan du løbende få gode ideer til, hvordan du selv kommer i gang, og hvordan du udfordrer venner, kollegaer, din arbejdsplads, fodboldklub eller en helt tredje gruppe til at komme med ind i kampen mod børnekræft!

Børnecancerfonden modtager alle donationer fra #FodboldtrøjeFredag. Takket være opbakningen fra Danske Spil kan hele det indsamlede beløb nemlig gå ubeskåret til Børnecancerfondens arbejde og forskning i børnekræft.

Du er velkommen til at blive en aktiv del af indsamlingen – tilmeld dig her:

VÆR MED!