Disclaimer


Formål
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet på vores hjemmeside, behandler vi de angivne personoplysninger med det formål at kunne sende e-mails med nyheder og invitationer til arrangementer i forbindelse med #FodboldtrøjeFredags indsamling til fordel for Børnecancerfonden.

Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger
Behandlingen af personoplysninger sker baseret på det samtykke, du giver, når du tilmelder dig nyhedsbrevet. Bemærk at du på et hvert tidspunkt kan trække dit samtykke tilbage.

Kategorier af personoplysninger og deres kilde
Der indsamles kontaktoplysninger i form af navn, postnummer, evt. firmanavn og e-mail. Der indsamles alene de personoplysninger, som du selv afgiver.

Modtagere af personoplysninger
De personoplysninger du afgiver, vil ikke blive videregivet uden for #FodboldtrøjeFredag. Personoplysningerne overdrages (ikke videregives) til MailChimp i USA, hvor de anvendes til udsending af nyhedsbreve. MailChimp kan ikke benytte personoplysningerne til egne formål og handler udelukkende på vores instruks. Der er indgået en databehandleraftale med MailChimp og det er verificeret, at MailChimp er en del af EU’s certificeringsaftale “Privacy Shield”, som sikrer at selskaber i USA behandler personoplysninger i henhold til gældende EU lovgivning.

Opbevaring af personoplysninger
Personoplysningerne opbevares så længe du er aktiv abonnement på nyhedsbrevet eller indtil du trækker dit samtykke tilbage. Personoplysningerne slettes også såfremt teknisk modtagelse af e-mailen nægtes (eks. hvis din mailkonto nedlægges)

Automatiske afgørelser og profilering
De indsamlede personoplysninger anvendes ikke i forbindelse med hverken automatiske afgørelser eller profilering.

OK, DET ER FINT